Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gareth Bale, taxat! Ce a scos în evidenţă presa spaniolă după ce Realul a luat titlul 35

FOTO | Gareth Bale, taxat! Ce a scos în evidenţă presa spaniolă după ce Realul a luat titlul 35

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale (32 de ani), unul dintre cei mai scumpi fotbalişti din istoria lui Real Madrid, a lipsit de la sărbătoarea câştigătorii titlului cu numărul 35 din istorie. Presa din Spania a reacţionat şi l-a taxat pe fotbalistul galez care va pleca gratis de pe "Santiago Bernabeu".

FOTO | Gareth Bale, taxat! Ce a scos în evidenţă presa spaniolă după ce Realul a luat titlul 35

Real Madrid a câştigat cu 4-0 împotriva lui Espanyol, pe "Santiago Bernabeu", iar cu această victorie a câştigat titlul cu numărul 35 din istorie. De la sărbătoarea titlului a lipsit Gareth Bale, iar presa din Spania a aflat motivul şi l-a taxat pe fotbalistul galez.

Jucătorii Realului s-au pozat, în grup, cu trofeul câştigat, al 35-lea campionat din istorie, dar din poză a lipsit Gareth Bale, care nici măcar nu a fost prezent pe stadion la sărbătoarea madrilenă.

"Toţi jucătorii se pozează cu trofeul, mai puţin Bale. Nici urmă de Bale în stadion. Un gest urât într-o zi de sărbătoare pentru întreg lotul şi pentru fani

Bale s-a pregătit normal înainte de meci, însă după un antrenament a spus că îl doare spatele, o accidentare care nu a putut fi stabilită de staff-ul medical. Cei din club nu-i mai acordă importanţă şi îl tratează cu indiferenţă pe jucătorul care este gata să părăsească echipa pe uşa din spate", a scris Marca.

"Gareth Bale nu şi-a făcut apariţia la sărbătoare alături de colegii săi. Restul lotului şi al staff-ului tehnic, inclusiv jucătorii accidentaţi, sunt pe teren", a fost reacţia As.

"Mă doare foarte tare când văd ce se întâmplă cu Bale. Este un dispreţ absolut. Eşti la Real Madrid! Să spui astăzi că te doare spatele...", a spus şi Poli Rincon, fostul jucător al lui Real Madrid şi al lui Betis.

Gareth Bale a fost transferat la Real Madrid în vara lui 2013, în schimbul a 101 milioane de euro, iar la nouă ani distanţă va pleca liber de contract. Bale a câştigat 18 trofee, printre care patru Ligi ale Campionilor, trei titluri de campion, trei Supercupe ale Europei şi patru Mondiale ale Cluburilor.

Afla mai multe despre: gareth balereal madridtitlufoto 

viewscnt
Articole similare