Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Gigi Becali a avut o noapte grea. Unde a fost surprins după ce FCSB şi-a diminuat considerabil şansele la titlu

FOTO Gigi Becali a avut o noapte grea. Unde a fost surprins după ce FCSB şi-a diminuat considerabil şansele la titlugalerie foto

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final. Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova.

FOTO Gigi Becali a avut o noapte grea. Unde a fost surprins după ce FCSB şi-a diminuat considerabil şansele la titlu

FCSB s-a încurcat de Voluntari pe Arena Naţională. În urma acestui rezultat, roş-albaştrii mai au şanse la titlu doar în cazul în care CFR Cluj va pierde meciul cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, ştie că va fi greu să mai obţină ceva din actualul sezon. Remiza a fost greu de digerat, iar de dimineaţă, Gigi Becali n-a lipsit de la biserică. A participat la liturghie, la Catedrala Patriarhală.

Milionarul din Pipera a fost un participant activ la slujbă, a citit un psalm. Psalmul 50, care printre altele, zice şi următoarul vers: ”Mai vârtos mă spală de fărădelegea mea şi de păcatul meu mă curăţeşte”, a anunţat sportbull.ro.

VIDEO Voluntari - FCSB 2-2, în Liga 1

FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final. Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova.

Ultimul meci al etapei, CFR Cluj – Universitatea Craiova, se va disputa duminică, de la ora 21.30.

Cristi Balaj râde de FCSB! Le-a dat replica după remiza cu Voluntari: ”Nu ne-am aşteptat să facă atât de multe puncte! Fotbalul i-a pedepsit!”

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalislujbavoluntarifcsb 

viewscnt
Articole similare