Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ianis Hagi s-a întors la Rangers! Internaţionalul român a anunţat revenirea pe contul de Instagram

FOTO | Ianis Hagi s-a întors la Rangers! Internaţionalul român a anunţat revenirea pe contul de Instagramgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) s-a întors la Rangers. Fiul "Regelui" a revenit în Scoţia, pentru prima dată după ce a semnat contractul de transfer definitiv pe Ibrox Park. Scoţienii au plătit clauza de cumpărare definitivă a lui Ianis de la Genk, 5 milioane de euro.

Fotbalistul a potat pe Instagram Story o poză cu el în maşină, în Scoţia, la revenirea la Rangers. "Back! (n.r. - Înapoi!)", a scris Ianis Hagi pe contul său de Instagram.

Ianis s-a autoizolat împreună cu familia în România şi a petrecut ultimele luni pe meleagurile locale. Sezonul din Scottish Premier League s-a întrerupt definitiv din cauza pandemiei de COVID-19, iar Celtic a devenit campioană. Rangers a profitat de pauza forţată şi l-a transferat definitiv pe românul pe care îl împrumutase iniţial de la Genk.

Hagi junior, transferat la Rangers!

Internaţionalul român Ianis Hagi a semnat un contract pe cinci sezoane cu Rangers FC. Clubul scoţian a anunţat oficial transferul.

”Ianis este recunoscut în Europa drept un mare talent, iar faptul că va rămâne definitiv la Rangers este o veste extrraordinară. Relaţia mea cu Ianis Hagi s-a dezvoltat rapid şi este o plăcere să lucrăm împreună. A simţit deja ce înseamnă să joci pe Ibrox Park şi cred că este pregătit pentru viitorul sezon”, a declarat Steven Gerrard, pentru site-ul oficial al clubului.

Rangers FC a plătit clauza de transfer a lui Ianis Hagi: 5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: ianis hagifotorangers 

viewscnt
Articole similare