You are here:

FOTO | Icardi, tot mai aproape de Santiago Bernabeu. Ce a postat atacantul pe contul de Instagram

FOTO | Icardi, tot mai aproape de Santiago Bernabeu. Ce a postat atacantul pe contul de Instagramgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Atacantul echipei Internazionale Milano, Mauro Icardi, a publicat pe reţelele de socializare o fotografie care lasă loc de interpretări.

Aflat la Madrid împreună cu restul echipei pentru a juca un amical contra lui Atletico, vârful argentinian a postat, sâmbătă dimineaţă, o poză cu stadionul Santiago Bernabeu, notând: “bună dimineaţa, Madrid”.

În mod întâmplător sau nu, fotografia publicată de Icardi vine în contextul în care presa internaţională vorbeşte în această perioadă despre faptul că Real Madrid este interesată de transferul său de la Inter Milano.

Vineri, presa spaniolă a anunţat că Real Madrid şi-a trimis reprezentanţii în Italia pentru a negocia aducerea lui Icardi, a cărui clauză de reziliere a contractului cu Inter, în valoare de 110 milioane de euro, a expirat luan trecută.

Real l-a mai dorit pe Icardi şi în iarnă, însă clubul din Madrid a sistat negocierile. După plecarea lui Cristiano Ronaldo, lucrurile s-au precipitat, iar Florentino Perez caută un jucător de talia portughezului. Dintre numele mari vehiculate la formaţia blanco - Neymar, Mbappe, Hazard şi Icardi - argentinianul costă cel mai puţin.

Meciul amical dintre Atletico Madrid şi Internazionale Milano este programat sâmbătă, de la 22:00, pe Wanda Metropolitano.

13 milioane de euro a plătit Inter pentru Icardi, în 2013, atunci când l-a adus de la Sampdoria

25 de ani este vârsta vârfului dorit de Real Madrid

95 de milioane de euro este cota lui Icardi, potrivit Transfermarkt.de

107 goluri a înscris atacantul argentinian pentru Inter

Afla mai multe despre: madridtransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare