Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Îl mai ţineţi minte? Mike Temwanjera, atacantul care a stârnit controverse legate de vârsta sa a agăţat ghetele în cui şi s-a apucat de antrenorat. Cum arată acum

FOTO | Îl mai ţineţi minte? Mike Temwanjera, atacantul care a stârnit controverse legate de vârsta sa a agăţat ghetele în cui şi s-a apucat de antrenorat. Cum arată acumgalerie foto

Superliga

Comentarii

Mike Temwanjera, fostul atacant al Vasluiului, a ajuns la 37 de ani, s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de antrenorat. Atacantul din Zimbabwe este legat de perioada de glorie a trupei din Vaslui, încununată cu un loc doi în Liga 1 şi o prezenţă în grupele Europa League.

În 2007, Mike Temwanjera a ajuns la FC Vasului, de la Borac Cacak, o echipă din Serbia. Adrian Porumboiu, fostul patron al Vasluiului, a plăti 200.000 de euro în schimbul serviciilor atacantuluic are avea să rămână pentru totdeauna în istoria oraşului şi a echipei. A plecat şapte ani mai târziu, în 2014, la Bangkok United, în Thailanda.

La Vaslui, Mike Temwanjera a strâns 199 de meciuri, 46 de goluri şi a livrat 14 pase de gol. Performanţele notabile ale atacantului sunt un loc doi ocupat cu Vaslui în 2011 şi o prezenţă în grupele Europa League. În zilele noastre, Temwanjera a ajuns la 37 de ani, s-a retras în 2015 şi s-a apucat de antrenorat recent.

Luat în colimator de Porumboiu, Temwanjera s-a gândit puţin înainte să spună câţi ani are

Fostul patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spunea în trecut, mai în glumă, mai în serios, că vârful african e mult mai în vârstă decât pare. „Temwanjera e mai bătrân decât Gabi Balint! Cred că e la a treia dantură. Oricum, dă tot pe teren şi numai asta contează”, afirma Porumboiu, pe vremea când atacantul avea, pe hârtie, 30 de ani. Întrebat ulterior de reporteri câţi ani are cu adevărat, Temwanjera a ezitat serios. „Eu… am 31 de ani. Pe 21 mai fac 32 de ani, asta este vârsta adevărată. Am buletin, dar nu-l am aici… Haha!”, a răspuns jucătorul din Zimbabwe.

Afla mai multe despre: mike temwanjerafc vasluiliga 1,  

viewscnt
Articole similare