Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Îl recunoşti? În urmă cu nouă ani sărbătorea titlul la Iaşi alături de Gigi Becali, iar acum este titular incontestabil la FCSB

FOTO | Îl recunoşti? În urmă cu nouă ani sărbătorea titlul la Iaşi alături de Gigi Becali, iar acum este titular incontestabil la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are un avans liniştitor în fruntea Superligii şi se pregăteşte să cucerească un nou titlu, primul după 9 ani de aşteptare.

În urmă cu nouă ani era un copil şi sărbătore la Iaşi alături de Gigi Becali, iar acum este titular la FCSB

Precedentul triumf în Superliga României a avut loc în 2015, iar sărbătoarea a avut loc chiar pe stadionul celor de la Poli Iaşi. FCSB a reuşit atunci un egal pe terenul moldovenilor, suficient pentru a fi campioni în România, ţinând cont că rivala de atunci ASA Targu Mureş a fost învinsă de Oţelul.

Pe teren a fost prezent la acea vreme şi Gigi Becali, finanţatorul bucureştenilor. Interesant este că, printre jucătorii şi patronul de la FCSB, s-a strecurat şi un copil ieşean, care abia împlinise 15 ani. Este vorba despre Ştefan Târnovanu, nimeni altul decât titularul incontestabil al postului de portar la FCSB în prezent.

Iată imagini de colecţie din 2015 cu Ştefan Târnovanu şi Gigi Becali:

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbstefan tarnovanusuperliga 

viewscnt
Articole similare