adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagine tulburătoare din Harkov: ”Nu sunteţi oameni”

FOTO | Imagine tulburătoare din Harkov: ”Nu sunteţi oameni”galerie foto

Atletism

Comentarii

Marina Bekh-Romanchuk, vicecampioană mondială la săritura în lungime, a postat o imagine tulburătoare din Harkov, unul dintre oraşele în care s-au dat lupte grele.

Aflat aproape de graniţa cu Rusia, Harkov a fost unul dintre cele mai afectate oraşe din Ucraina. Aici au avut loc bombardamente şi lupte grele şi armata ucraineană încearcă să-i scoată pe ruşi din oraş.

Atletia ucraineană Marina Bekh-Romanchuk a postat o imagine tulburătoare cu modul în care locuitorii oraşului au ales să-şi continue viaţa.

Imagine tulburătoare din Harkov postată de Marina Bekh-Romanchuk 

Harkov a fost unul dintre marile oraşe pe care armata Rusiei a încercat să-l cucerească. Aflat în estul Ucrainei, în apropiere de graniţa Rusiei, oraşul de 1,4 milioane de locuitori a fost intens bombardat şi aici au fost loc lupte intense.

Armata Rusiei a bombardat o mulţime de clădiri rezidenţiale, deşi administraţia de la Kremlin a susţinut în mai multe rânduri că sunt atacate doar ţinte militare şi obiective strategice.

Însă locuitorii din Harkov au fost grav afectaţi de atacurile militarilor ruşi. Pe lângă un număr considerabil de victime, în Harkov există şi foarte multe clădiri grav afectate de bombardamente.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MARINA BEKH-ROMANCHUK!

Marina Bekh-Romanchuk a publicat pe contul său de Instagram o imagine tulburătoare cu un astfel de bloc de locuinţe, care a fost grav avariat de bombardamente.

Câţiva dintre locatari au acoperit cu folie de plastic spaţiile rămase libere după ce pereţii exteriori s-au prăbuşit în urma bombardamentelor.

”După atacurile cu rachete ruseşti, oamenii au sigilat zidurile şi continuă să trăiască. Nu sunteţi oameni (n.r. referire la ruşi), sunteţi unii care trebuie izolaţi de lumea civilizată, normală şi paşnică”, a fost mesajul plin de revoltă postat de atleta Bekh-Romanchuk. 

În ultimele zile, armata Ucraina a reuşit să recucerească mai multe localităţi de lângă Harkov şi i-a împins pe ruşi spre graniţă. 

”Forţele armate ale ţării noastre ne-au oferit tuturor veşti bune din regiunea Harkov. Ocupanţii sunt îndepărtaţi treptat din Harkov.

Dar vreau să-i îndemn pe toţi cetăţenii noştri să nu răspândească emoţii excesive. Nu ar trebui să creăm o atmosferă de presiune morală, în care sunt aşteptate victorii săptămânal şi chiar zilnic”, a declarat Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei. 

viewscnt
Articole similare