Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imaginile cu Şumudică care pot face înconjurul lumii. A cărat un suporter în spate şi a cântat cu fanii după ce a fost eliminat

FOTO | Imaginile cu Şumudică care pot face înconjurul lumii. A cărat un suporter în spate şi a cântat cu fanii după ce a fost eliminatgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a fost în centrul unor imagini savuroase alături de suporterii lui Yeni Malatyaspor.

Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Galatasaray, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului Turciei. Românul n-a prins finalul pe teren, întrucât a fost eliminat. 

După acest eveniment, pe Twitter au circulat imagini savuroase cu antrenorul român. ”Şumi” a mers în tribune alături de suporteri, a cântat cu ei şi chiar a cărat un fan în spate. 

Ce a spus Şumudică după meci

"Un punct e important pentru noi. Am muncit din greu în această săptămână. Fotbaliştii noştri au arătat că au caracter, la fel ca în meciul trecut. Punctul e valoros în acest meci. Respectăm Galatasaray. Am luptat împotriva unei echipe care acum trei zile a jucat cu Marseille. Felicitări jucătorilor noştri şi fanilor", a spus secundul lui Marius Şumudică despre meciul terminat la egalitate cu multipla campioană din Super Lig. 

La Galatasaray, Alexandru Cicâldău a intrat pe teren în minutul 46, iar Olimpiu Moruţan a fost rezervă.

Echipa din Istanbul ocupă locul 8 în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Yeni Malatyaspor este pe 17, cu 13 puncte. Lider este Trabzonspor, care are 36 de puncte.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: şumudică-turcia-yeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare