Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Immobile, Ştefan Radu, Lucas Leiva, Lobonţ sau Gerson şi-au trimis tricourile pentru un meci caritabil care se joacă la Mediaş

FOTO | Immobile, Ştefan Radu, Lucas Leiva, Lobonţ sau Gerson şi-au trimis tricourile pentru un meci caritabil care se joacă la Mediaşgalerie foto

Special

Comentarii

Pe 9 iunie, Eric de Oliveira şi Vali Lazăr au programat un meci caritabil pentru copiii cu probleme neuromotorii de la Centrul de Recuperare „Pruncul Iisus”, din Mediaş. Va fi un meci între prietenii lui Eric şi cei ai lui Lazăr.

Eric de Oliveira şi Vali Lazăr vor să le aducă o mică bucurie copiilor cu probleme neuromotorii de la Centrul de Recuperare ”Pruncul Iisus”, din Mediaş. Cei doi au pus la cale un meci caritabil, iar la final vor fi scoase la licitaţie mai multe tricouri ce au fost donate de jucători importanţi din România şi din străinătate.



Printre cei care au trimis tricouri pentru licitaţie sunt Ianis Hagi, Dorin Rotariu, Bogdan Lobonţ, Younes Hamza, Gerson, George Puşcaş, Luca Leiva, Ciro Immobile, Anderson şi Ştefan Radu. Partida se va juca între prietenii lui Eric şi cei ai lui Vali Lazăr. Meciul se va juca pe stadionul din Mediaş, pe 9 iunie, iar intrarea este liberă. Printre invitaţi sunt Lucian Goian, Hanca, Bicfalvi sau Bărboianu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: eric de oliveiravali lazarmeci caritabil 

viewscnt
Articole similare