Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Incredibil! Cât sacrificiu a făcut Bianca Pascu pentru a cuceri medalia de aur la Cupa Mondială! Scrimera vine la Zoom Sport, miercuri, de la 16:00

FOTO | Incredibil! Cât sacrificiu a făcut Bianca Pascu pentru a cuceri medalia de aur la Cupa Mondială! Scrimera vine la Zoom Sport, miercuri, de la 16:00galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Cât sacrificiu a făcut Bianca Pascu pentru a câştiga prima Cupă Mondială din cariera ei. Picioarele ei arată de parcă ar fi fost ciuruite de gloanţe!

Cine spune că viaţa unui sportiv care face scrimă de performanţă este uşoară, se înşeală amarnic. Bianca Pascu, declarată anul trecut cea mai bună sportivă a Federaţiei Române de Scrimă, şi-a reconfirmat valoarea câştigând zilele trecute o etapă de Cupă Mondială, prima din cariera ei. Medalia de aur pe care ea a cucerit-o a fost obţinută cu un sacrficiu uriaş. La propriu.

”Ce fain arăt! Aşa arată munca pentru o medalie de aur”, a declarat Bianca Pascu, încercând să facă haz de necaz.

Bianca Pascu va fi în studioul Telekom Sport, miercuri, de la 16:00, într-o ediţie specială ZOOM SPORT

La doar o zi după revenirea în ţară, pe picioarele Biancăi Pascu au început să apară urme vizibile ale loviturilor primite cu sabia din partea adversarelor pe care ea le-a întâlnit în Cupa Mondială. Vânătaie lângă vântaie, care îţi dau impresia că picioarele Biancăi sunt asemenea unui teren de ţintă. Această imagine emoţionantă pe care telekomsport.ro v-o prezintă în premieră arată, încă o dată, dacă mai era nevoie, că sacrificiul pe care un sportiv de performanţă îl face pentru a putea ajunge, acolo, sus, este unul uriaş.

A urcat pe locul 5 în lume!

După succesul obţinut în Cupa Mondială, Bianca Pascu a urcat pe locul 5 în lume, primind pentru performanţa ei 137 de puncte. ”Am mari speranţe că la Europene şi Mondiale voi putea atinge acel vârf de formă care să-mi permită obţinerea unor rezultate foarte bune. Ţinta mea finală rămâne Olimpiada de la Tokyo, din 2020”, a declarat Bianca Pascu.

Afla mai multe despre: scrimabianca pascusabie,  

viewscnt
Articole similare