You are here:

FOTO | Ironie fără precedent! Jose Mourinho, pus la punct pe contul oficial de Instagram al rivalilor de la Galatasaray. Cum l-au numit turcii pe ”The Special One”

FOTO | Ironie fără precedent! Jose Mourinho, pus la punct pe contul oficial de Instagram al rivalilor de la Galatasaray. Cum l-au numit turcii pe ”The Special One”galerie foto

Fotbal internațional

Comentarii

Jose Mourinho are un început dificil de mandat pe banca lui Fenerbahce. ”Canarii galbeni” au fost învinşi fără drept de apel de Galatasaray în derby-ul oraşului Istanbul, iar fostul tehnician al lui Real Madrid a fost ţinta ironiilor, pe pagina oficială de Instagram a ”Cim Bom”.

Chiar după încheierea derby-ului dintre Fenerbahce şi Galatasaray, unde ”Cim Bom” i-a spulberat pe elevii lui Jose Mourinho (1-3), fostul club al lui Gică Hagi a făcut o postare pe Instagram, unde este prezentată o caricatură în care Mourinho este ”The Crying One” (n.r. plângăciosul).

Porecla ”The Special One” al marelui antrenor portughez a fost subiect de ironie după ce Galatasaray i-a marcat trei goluri lui Fenerbahce, chiar pe stadionul Ulker Şükrü Saracoğlu, casa lui Fener, unde au fost prezenţi peste 67.000 de suporteri.

Jose Mourinho întârzie să confirme la Fenerbahce. ”Canarii galbeni” au ratat calificarea în Liga Campionilor, după ce au fost eliminaţi în turul trei preliminar de Lille.

Acum, Fenerbahce rămâne pe locul doi în Turcia, la cinci puncte în spatele campioanei en-titre Galatasaray.

Galata i-a predat o lecţie de fotbal lui Fenerbahce

Chiar dacă gazdele au intrat în joc după ce au reuşit sa transforme penalty-ul bătut de Edin Dzeko, aceştia nu au reuşit să îi pună probleme adversarului şi l-au transformat pe Jose Mourinho în subiect de glume în rândul fanilor lui Galatasaray.

FOTO | Postarea în care Galatasaray îl ironizează pe Jose Mourinho, după victoria din derby-ul cu Fener, 3-1

 

Afla mai multe despre: mourinhogalatasarayfenerbahce 

viewscnt
Articole similare