Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Lupescu îşi continuă turul prin ţară. Ce mesaj a avut pentru alegători, după întâlnirea cu membrii FRF din judeţul Prahova

FOTO | Lupescu îşi continuă turul prin ţară. Ce mesaj a avut pentru alegători, după întâlnirea cu membrii FRF din judeţul Prahovagalerie foto

FRF

Comentarii

Ionuţ Lupescu a ajuns la Prahova, acolo unde s-a întâlnit cu membrii FRF care vor vota pe 18 aprilie la scrutinul pentru alegerea noului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

”M-am întâlnit astăzi cu membrii FRF din judeţul Prahova. Le mulţumesc pentru că şi-au făcut timp să ne vedem şi cred că sunt în asentimentul tuturor când afirm că a fost o discuţie foarte bună, unde toată lumea şi-a exprimat punctul de vedere, am analizat împreună probleme punctuale şi am identificat soluţii pentru ele.

Pornind de la principiul constituţional al egalităţii în faţa legii şi a autorităţilor publice ne vom asigura că toţi membrii afiliaţi vor beneficia de un tratament egal şi imparţial, din partea administraţiei FRF. Eu consider total depăşită atitudinea de până acum, când toate deciziile importante se luau în cadru închis, fără o consultare reală şi eficientă.

Ne propunem să punem la punct un mecanism de centralizare a problemelor pe care membri le aduc la cunoştinţa FRF. Astfel, ne va fi mai uşor să oferim rapid soluţii. Transparenţa faţă de partenerii noştri ne va ghida acţiunile. Ne vom asigura că membrii Adunării Generale şi ai Comitetului Executiv vor avea acces la toate documentele care vor sta la baza adoptării unei decizii”, a scris Lupescu pe contul său de Facebook.

GALERIE FOTO:

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alegeri frflupescu,  

viewscnt
Articole similare