Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mai mulţi fotbalişti români, surprinşi într-o casă de pariuri îmbrăcaţi în echipamentul clubului: "E ceva foarte grav"

FOTO | Mai mulţi fotbalişti români, surprinşi într-o casă de pariuri îmbrăcaţi în echipamentul clubului: "E ceva foarte grav"

Fotbal intern

Comentarii

Mai mulţi fotbalişti de la SCM Gloria Buzău, echipă aflată pe locul 3 în seria C1 a Ligii 3, au fost suprinşi într-o casă de pariuri aflată chiar lângă stadionul din oraş, anunţă presa locală.

Potrivit buzaul-sportiv.ro, fotbaliştii, care au fost îmbrăcaţi chiar în echipamentul echipei, au jucat la pariuri. Aceeste imagini vin în contextul în care mai mulţi jucători ai fostei echipe FC Gloria Buzău au fost suspendaţi în Dosarul Blaturilor, iar Dorin Burlacu jr, acum la SCM Gloria Buzău, a fost suspendat de Federaţia Română de Fotbal.

Directorul interimar al clubului, Ion Cazan, a anunţat că regulamentul intern nu prevede pedepse pentru pentru componenţii secţiei de fotbal care joacă la pariuri sportive.

"Este o pată urâtă, dar toţi merită o nouă şansă! Greşeala recunoscută e pe jumătate iertată. Oricum, e ceva foarte grav", a fost reacţia antrenorului George Timiş, care a vorbit în trecut în termeni duri despre cei implicaţi în Dosarul Blaturilor.

Potrivit lui Ciprian Petre, cel mai important jucător din lotul echipei din Buzău, fotografia ar fi fost făcută în urmă cu mai bine de un an, iar între timp clubul ar fi renunţat la jucătorii respectivi: "Imaginea este veche. De acum un an şi cinci luni, când clubul era în liga a 4-a. Respectivii fotbalişti au fost daţi afară", a spus Ciprian Petre, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: pariurifotobuzau 

viewscnt
Articole similare