Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mesajul comun de susţinere al celor de la Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte pentru Ucraina. ”Fără război!”

FOTO | Mesajul comun de susţinere al celor de la Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte pentru Ucraina. ”Fără război!”

Superliga

Comentarii

Ucraina a fost invadată de Rusia, iar jucătorii de la Univesitatea Craiova şi Chindia Târgovişte au arătat un mesaj de sprijin pentru vecinii noştri înainte de startul partidei din Liga 1.

Mesajul comun de susţinere al celor de la Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte pentru Ucraina. ”Fără război!”

Joi dimineaţă, Vladimir Putin a anunţat că a decis să atace Ucraina, la două zile distanţă după ce preşedintele Rusiei a declarat independenţa regiunilor Lugansk şi Doneţk. Imediat după anunţul făcut de Vladimir Putin, trupele staţionate la graniţa dintre Rusia şi Ucraina au început atacul, în timp ce rachetele au lovit obiective strategice şi nu numai.

Toate activităţile, inclusiv fotbalul au fost trecute în plan secund, după ce Rusia a decis să atace agresiv Ucraina. Populaţia este speriată, iar sute de refugiaţi au ajuns în România, după ce au fugit din calea conflictului armat. 

Jucătorii echipelor Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte au afişat un mesaj comun înainte de startul partidei din Liga 1. Cele două cluburi au afişat mesajul ”Fără război!”, care a fost scris în limba engleză şi limba ucraineană, în culorile galben-albastru.

Afla mai multe despre: liga 1-chindia-craiova-rusia-ucraina 

viewscnt
Articole similare