Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Messi a plecat din Paris şi a luat cina cu antrenorul unei mari echipe din Europa. Unde a fost surprins luni seară

FOTO | Messi a plecat din Paris şi a luat cina cu antrenorul unei mari echipe din Europa. Unde a fost surprins luni searăgalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a fost surprins în timp ce lua masa cu antrenorul şi cu căpitanul uneia dintre cele mai mari echipe din Europa şi zvonurile au căpătat un noul imbold.

În vară, Leo Messi a fost forţat să plece de la FC Barcelona după ce clubul catalan i-a transmis că nu-i poate înregistra un nou contract, din cauza datoriilor.

Starul argentinian s-a transferat astfel la PSG, unde însă este departe de performanţele cu care ne-a obişnuit. De altfel, au apărut deja zvonuri că ar urma să plece de la PSG.

În tot acest context, Messi a fost surprins luni seară în timp ce lua masa cu antrenorul şi căpitanul unei mari echipe din Europa.

Lionel Messi a plecat din Paris şi a luat masa cu antrenorul uneia dintre marile echipe din Europa

Jucătorii lui PSG au primit câteva zile libere după meciul pe care duminică l-au câştigat cu 4-0 în faţa lui Reims, pe teren propriu.

Lionel Messi a profitat de această pauză şi a zburat spre Barcelona, unde a fost invitat la masă de Xavi.

La cină au participat şi Sergio Busquets (căpitanul lui FC Barcelona) şi Jordi Alba, dar şi Pepe Costa - fost angajat al lui FC Barcelona şi unul dintre apropiaţii lui Lionel Messi, scrie El Munde Deportivo.


Sursa foto: mundodeportivo.com

Toţi au fost însoţiţi de partenerii acestora şi evenimentul a avut loc într-un restaurant japonez din zona centrală a Barcelonei.

Motivul pentru care Xavi, Alba, Messi şi Busquets s-au reunit a fost ziua de naştere a antrenorului Barcelonei. Xavi împlineşte astăzi, 25 ianuarie, 42 de ani şi a ţinut să-şi petreacă aniversarea alături de persoanele apropiate.

Xavi şi Messi au rămas în relaţii excelente din perioada în care amândoi jucau pentru FC Barcelona, în cea mai frumoasă perioadă din istoria clubului catalan. De altfel, au şi sperat că vor lucra din nou împreună la FC Barcelona, dar plecare surprinzătoare a lui Messi le-a încurcat planurile.

Potrivit El Mundo Deportivo, cei 3 au vorbit la cină inclusiv despre situaţia de la FC Barcelona şi despre dificultăţile pe care Xavi le întâmpină ca antrenor pe Camp Nou.

Această întâlnire a alimentat însă speranţele fanilor catalani într-o revenire a lui Leo Messi la FC Barcelona. Starul în vârstă de 34 de ani nu este în apele sale la PSG, unde are doar un singur gol înscris în campionat, în 12 apariţii.

În total, Lionel Messi a jucat în 17 meciuri pentru PSG (5 în grupele Ligii Campionilor), a înscris 6 goluri (5 în Champions League) şi a reuşit 6 assist-uri (toate în campionat).

 

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare