Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Messi i-a invitat pe toţi jucătorii Barcelonei la o cină înainte de finalul campionatului! Ce le-a transmis argentinianul

FOTO | Messi i-a invitat pe toţi jucătorii Barcelonei la o cină înainte de finalul campionatului! Ce le-a transmis argentinianul

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) i-a strâns pe toţi jucătorii Barcelonei la el acasă, unde a organizat o cină cu toţi jucătorii de la prima echipă, pentru a sărbătorii victoria contra Valenciei (3-2, pe Mestalla), din LaLiga.

Messi a organizat o cină cu toţi fotbaliştii Barcelonei. Ce le-a transmis argentinianul

Jurnalistul Toni Juanmarti de la Sport, cotidian apropiat de clubul Barcelona, a aflat că Messi a organizat o cină cu toţi jucătorii de la prima echipă a catalnilor, luni, după ce formaţia de pe Camp Nou a câştigat cu 3-2 meciul jucat în deplasare la Valencia şi a păstrat în viaţa speranţele de titlu şi event.

Scopul acestei întâlniri a jucătorilor a fost pentru a sărbătorii succesul de pe Mestalla, dar şi pentru a suna adunarea înainte de ultimele jocuri din LaLiga, în special cel cu Atletico Madrid, care pot duce titlul de campioană pe Camp Nou. Mai sunt de jucat patru etape din actualul sezon de LaLiga, iar cel mai important meci al Barcelonei e pe teren propri, pe 8 mai, contra lui Atletico Madrid.

Dacă Barcelona câştigă toate cele patru meciuri va ieşi campioana Spaniei pentru a 27-a oară în istorie şi va realiza eventul după ce a câştigat deja Cupa Spaniei.

Programul Barcelonei până la finalul sezonului:

  • Barcelona - Atletico Madrid, 9 mai, 17:15
  • Levante - Barcelona, 11 mai, 23:00
  • Barcelona - Celta Vigo, 16 mai, 18:00
  • Eibar - Barcelona, 23 mai, 18:00

Toate meciurile vor putea fi urmărite pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: messibarcelonajucatorifotocina 

viewscnt
Articole similare