You are here:

FOTO Monument special pentru Generaţia de Aur! Hagi: „Am făcut performanţă, lumea ne apreciază, e un lucru extraordinar!”

FOTO Monument special pentru Generaţia de Aur! Hagi: „Am făcut performanţă, lumea ne apreciază, e un lucru extraordinar!”galerie foto
Comentarii

Generaţia de Aur a fost onorată astăzi cu un monument special.

Monumentul a fost inaugurat astăzi

La peste 30 de ani de la victoria legendară obţinută de naţionala României împotriva selecţionatei Argentinei în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din 1994, fanii fotbalului din România vor avea un simbol permanent care să le amintească de cele mai frumoase victorii - un monument special dedicat Generaţiei de Aur.

Lucrarea reproduce o poartă de fotbal supradimensionată, înaltă de 4 metri şi lată de 10 metri şi va fi amplasată în sensul giratoriu din capătul străzii Maior Coravu, chiar în imediata vecinătate a Arenei Naţionale.

Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea şi alţi membrii ai Generaţiei de Aur şi-au făcut prezenţa la eveniment.

Gică Hagi a vorbit despre poartă uriaşă, care simbolizează golurile marcate de Generaţia de Aur la Campionatul Mondial din 1994.

„Toţi venim şi plecăm, important e să lăsăm anumite lucruri în viaţă. Noi pe teren cred că ne-am făcut datoria aşa cum trebuie, după chiar dacă am fost mai iuţi, am mai spus anumite lucruri, important e că s-a făcut performanţă.

Am fost un grup extraordinar, o generaţie crescută în anii 80 la «Luceafărul», ne cunoşteam bine, am jucat fotbal bine împreună. Timpul vine, trece, important e că noi am făcut ceva care rămâne, important e că lumea ne apreciază, e un lucru extraordinar”, a declarat Gică Hagi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: naţionala românieimonument generaţiegică hagi 

viewscnt
Articole similare