Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Neymar a spus din nou DA!" Transferul, anunţat pe prima pagină! Brazilianul a fugit de PSG şi vrea înapoi la Barcelona: tranzacţie-monstru

FOTO | "Neymar a spus din nou DA!" Transferul, anunţat pe prima pagină! Brazilianul a fugit de PSG şi vrea înapoi la Barcelona: tranzacţie-monstrugalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

A început deja al doilea episod din "telenovela" care a ţinut capul de afiş al perioadei de transferuri din vara trecută, revenirea lui Neymar la FC Barcelona. Presa apropiată de clubul catalan a aflat că brazilianul le-a transmis deja şefilor de pe Camp Nou că doreşte să revină la gruparea blaugrana în vara viitoare.

Anunţul e făcut de Sport, pe prima pagină a ediţiei tipărite de sâmbătă, 21 martie. "Neymar spune din nou da", este titlul de pe prima pagină a ziarului Sport. Conform sursei citate, Neymar i-a anunţat deja pe şefii Barcelonei că doreşte să se întoarcă pe Camp Nou în vară pentru a juca din nou la clubul pe care l-a părăsit în vara lui 2017.



Neymar se află în Brazilia, unde a plecat împreună cu colegul său de la PSG, Thiago Silva, de teama Coronavirusului. Conform spuselor presei internaţionale, fotbalistul nu le răspunde la telefon şefilor de la PSG şi e dat dispărut de aceştia.

Barcelona, gata de o tranzacţie-monstru pentru readucerea brazilianului pe Camp Nou

Leo Messi vrea să joace din nou lângă Neymar, iar şefii Barcelonei fac tot posibilul pentru a-i îndeplini dorinţa starului argentinian. În birourile de pe Camp Nou s-a pus la punct un plan prin care să se realizeze mutarea care a picat în ultima clipă în vara trecută. Catalanii pregătesc o ofertă de bani plus doi jucători, scrie Mundo Deportivo, care a aflat ce mutări intenţionează să facă Barcleona.

Ca să nu plătească sumă exorbitantă de bani pentru Neymar, Barcelona ar fi gata să-i includă în tranzacţie pe Coutinho şi Ousmane Dembele, doi fotbalişti cu puţine reuşite pe Camp Nou din momentul transferului lor. Pe lângă cei doi fotbalişti, Barca ar urma să plătească şi o sumă de bani, considerabil mai mică decât cea cerută de parizieni, scrie sursa citată. PSG solicită acum 150 de milioane de euro pentru Neymar.

Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG în vara lui 2017, într-o tranzacţie care l-a transformat pe brazilian în cel mai scump fotbalist din istorie. Parizienii au plătit 222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de rezilere a contractului dintre Neymar şi FC Barcelona.

Afla mai multe despre: neymarbarcelona 

viewscnt
Articole similare