Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Neymar, mesaj emoţionant după ce Brazilia a fost eliminată de la CM 2018: ”Durerea este mult prea mare. S-a întrerupt visul”

FOTO | Neymar, mesaj emoţionant după ce Brazilia a fost eliminată de la CM 2018: ”Durerea este mult prea mare. S-a întrerupt visul”galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Brazilia a fost eliminată de la Campionatul Mondial, după 1-2 în faţa Belgiei, iar Neymar a publicat un mesaj emoţionant pe contul său de Facebook.

Starul brazilian a jucat modest la turneul final din Rusia şi nu a reuşit să aducă un plus nici în meciul cu Belgia. La finalul aventurii Selecao de la CM 2018, Neymar a ţinut să le transmită un mesaj fanilor brazilieni.

Durerea este mult prea mare. Este cel mai trist moment din cariera mea. Am ştiut că putem merge mai departe, că putem scrie istorie, dar nu am putut să ne îndeplinim obiectivul. Visul nostru s-a întrerupt, dar nu vom renunţa niciodată la el.

E greu să-ţi găseşti puterea să te mai întorci la fotbal după un asemenea moment, dar cu ajutorul lui Dumnezeu voi reveni mai puternic. Mă bucur că fac parte din această echipă”, au fost câteva din cuvintele lui Neymar.

Afla mai multe despre: brazilianeymarmesajcm 2018 

viewscnt
Articole similare