Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O imagine extrem de rară. Astăzi, copilul din imagine este, probabil, cel mai bun jucător din lume. Îl recunoşti?

FOTO | O imagine extrem de rară. Astăzi, copilul din imagine este, probabil, cel mai bun jucător din lume. Îl recunoşti?

FC Barcelona

Comentarii

Cotidianul ”La Nacion” a publicat o poză cu Lionel Messi care n-a mai apărut nicăieri până acum. Fotografia face parte din albumul familiei şi a fost făcută când Messi avea câţiva ani.

Înainte de Cupa Mondială, Leo Messi a acordat un amplu interviu publicaţiei ”La Nacion”, în care vorbeşte despre subiecte precum copilăria, începuturile sale în fotbal sau ce înseamnă Argentina pentru el. Starul Barcelonei a fost de acord ca jurnaliştii de la ”La Nacion” să publice şi o imagine rară cu el.

Este vorba despre o fotografie în care Messi era copil şi stătea alături de mama şi bunica sa. Atacantul de 30 de ani spune că cele mai frumoase amintiri i-au rămas din Argentina, în special din Rosarioa, deşi şi-a petrecut în Spania cea mai mare parte din viaţă:

”Rosario este locul unde m-am născut, un am petrecut momente frumoase în timpul copilăriei mele. Momentele trăite ca şi copil nu pot fi schimbate de niciun gol sau de faimă. Argentina este ţara mea, familia mea, modul în care mă exprim. Mulţi mă întreabă de ce n-am prins accentul spaniol şi e simplu: nu vreau să-mi pierd orice legătură cu ţara mea. Când mă voi întoarce (n.r. în Argentina), nu ştiu când, dacă mă întrebaţi unde vreau să fiu, întotdeauna voi spune Rosario. Sunt fericit cu oamenii mei”, a spus Messi pentru ”La Nacion”.

Afla mai multe despre: lionel messifc barcelonaargentinarosario 

viewscnt
Articole similare