Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O imagine şocantă postată de Ibrahimovic pe reţelele de socializare: ”Ei mi-au spus că s-a terminat. Eu am spus că nu”

FOTO |  O imagine şocantă postată de Ibrahimovic pe reţelele de socializare: ”Ei mi-au spus că s-a terminat. Eu am spus că nu”

Campionate

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic este în mare formă la LA Galaxy, echipă la care s-a transferat la finalul lunii martie. Starul suedez a postat pe reţelele de socializare cu operaţia suferită în urmă cu mai bine de un an, când medicii îi puneau cariera sub semnul întrebării.

Atacantul de 36 de ani a ales la finalul lui martie să o lase pe Manchester United pentru LA Galaxy. Iar Ibrahimovic a început să strălucească din nou. Până acum, a jucat 17 meciuri în MLS şi a reuşit să înscrie 15 goluri, unele dintre ele foarte spectaculoase.

În ultima partidă, cu Orlando City, Zlatan a făcut spectacol. Fostul internaţional suedez a reuşit un hat-trick şi LA Galaxy a câştigat cu 4-3. Ibrahimovic şi-a început seria de trei goluri când echipa sa era condusă cu 2-1 şi a reuşit o victorie entuziasmantă.

Ibrahimovic a profitat de moment pentru a le da peste nas celor care au afirmat că nu mai poate reveni după dificila operaţie suferită la finalul lui aprilie 2017: ”Ei au spus că s-a terminat. Eu am spus NU!”, a fost mesajul postat de Ibrahimovic pe reţelele de socializare.

Pe 22 aprilie 2017, într-un meci de Europa League cu Anderlecht, Ibrahimovic a suferit o accidentare foarte gravă la genunchi. În acel moment, Zlatan era în mare formă. Suedezul a fost operat la ligamente şi existau îndoieli că îşi mai poate continua cariera.

 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicmlsla galaxy 

viewscnt
Articole similare