You are here:

FOTO | O nouă freză, acelaşi Pogba dezamăgitor! Decizia luată de Deschamps în privinţa starului de la United

FOTO | O nouă freză, acelaşi Pogba dezamăgitor! Decizia luată de Deschamps în privinţa starului de la Unitedgalerie foto
Comentarii

Paul Pogba nu se regăseşte în acest sezon, iar mijlocaşul cumpărat de Manchester United cu 105 milioane de euro în 2016 riscă acum să-şi piardă locul şi în naţionala Franţei, anunţă L'Equipe.

Pogba şi-a pierdut deja locul de titular la Manchester United, unde Jose Mourinho a preferat în multe rânduri să meargă me mâna tânărului Scott McTominay (21 de ani), nemulţumit de determinarea arătată de mijlocaşul francez în meciurile în care a fost titularizat.

În ciuda problemelor de la echipa de club, Paul Pogba a fost slecţionat de Didier Deschamps pentru partidele amicale cu Columbia şi Rusia, din pauza internaţională. Totuşi, după câteva antrenamente Deschamps tinde să-l lase pe bancă pe mijlocaş, notează L'Equipe.

Conform publicaţiei franceze, Deschamps intenţionează să folosescă un cuplu de închizători format din N'Golo Kante şi Blaise Matuidi în confurntarea cu Columbia.

Dincolo de problemele de pe teren, Pogba continuă să-şi trateze cu maximă atenţie aspectul fizic, iar mijlocaşul s-a prezentat cu o nouă freză la antrenamentele Franţei (VEZI  GALERIA FOTO).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: paul pogbafrantadeschampslot franta 

viewscnt
Articole similare