Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Omul care a decis ultimul derby FCSB - Rapid a agăţat ghetele în cui, are afaceri de milioane de euro şi a uitat de fotbal. Cum arată acum

FOTO | Omul care a decis ultimul derby FCSB - Rapid a agăţat ghetele în cui, are afaceri de milioane de euro şi a uitat de fotbal. Cum arată acumgalerie foto

Rapid

Comentarii

Marcel Gecov (33 de ani), fotbalistul care a decis ultimul derby dintre Rapid şi FCSB, din februarie 2016, s-a retras şi a început afaceri care l-au transformat într-un antreprenor de succes. Cehul s-a lăsat de fotbal la 27 de ani, la un an după ce a plecat de la Rapid, club căruia i-a adus ultima victorie în derby-ul cu "roş-albaştri".

Ce mai face şi cum arată acum Marcel Gecov, cel care a decis ultimul derby FCSB - Rapid, în 2015

După ce a trecut pe la Slavia Praga, Fulham sau Gent, Gevoc a ajuns la Rapid şi, deşi a stat doar şase luni la formaţia din Giuleşti, fostul fotbalist ceh a rămas în memoria suporterilor rapidişti pentru golul cu care a decis derby-ul cu FCSB, din februarie 2015, scor 1-0. Atunci, Gecov a marcat unicul gol al meciului, dar la finalul sezonului giuleştenii au retrogradat.

În prezent, Marcel Gecov e un antrenprenor de succes în construcţii şi deţine şi o afacere cu lenjerii de pat, potrivit presei din Cehia. În ultimele luni, fostul fotbalist a dat lovitura. Împreună cu un asociat, a preluat un proiect de restaurare a unui castel din Cehia, o investiţie de aproximativ 8 milioane de euro. ”Nu am jucat nicăieri fotbal mai bun decât în Bucureşti. Bunicul meu era bulgar, astfel sânge din Balcani îmi trece prin vine. Suporterii Rapidului adoră echipa şi am fost un erou pentru ei, am înscris câteva goluri”, a spus Marcel Gecov, pentru procne.hn.cz.

“Nu mai urmăresc fotbal de când m-am lăsat. Mai joc fotbal de plăcere cu prietenii, dar atât. Nu sunt împotriva fotbalului, dar am mult mai multe alte lucruri de făcut”, a adăugat Gecov.

Marcel Gecov are şi o selecţie în naţionala Cehiei, în august 2011, la 23 de ani, şapte luni şi nouă zile, într-o partidă pierdută contra cu 3-0 contra Norvegiei. Atunci, Gecov a jucat 45 de minute, partida fiind amicală.

Afla mai multe despre: rapidmarcel gecovfcsbderbyfoto2015 

viewscnt
Articole similare