Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Petrescu a făcut senzaţie la Chelsea - Inter! Fanii îl vor TITULAR în finala Cupei Angliei: "L-aş juca peste Moses!" :)

FOTO | Petrescu a făcut senzaţie la Chelsea - Inter! Fanii îl vor TITULAR în finala Cupei Angliei: "L-aş juca peste Moses!" :)galerie foto

Chelsea

Comentarii

Dan Petrescu şi Cristi Chivu au avut parte de o seară de neuitat pe Stamford Bridge, în meciul legendelor Chelsea - Inter, scor 1-4.

Foştii internaţionali români au fost titulari şi au reuşit să-i impresioneze pe fani. Dacă la Chivu abia dacă se recunoaşte că s-a retras din activitate, în cazul lui Petrescu lucrurile sunt evidente. Cu multe kilograme în plus faţă de perioada în care juca, Petrescu a reuşit totuşi să-i impresioneze pe suporteri şi le-a amintit acestora de determinarea arătată în perioada în care evolua pe Stamford Bridge.

Petrescu a părut să aibă libertate totală pe teren (sau şi-a acordat-o :)), iar în timpul meciului a apărut fie în zona sa obişnuită - fundaş dreapta, fie în centrul linei mediene, ca închizător, însă în multe rânduri jocul l-a dus şi în banda stângă sau în ofensivă.



Şi pentru că vechile obiceiuri se uită greu, "SuperDan" a avut şi câteva momente în care a ţinut să-i atragă atenţia arbitrului pentru momente care i-au "scăpat" :).



Fanii lui Chelsea au rămas însă îndrăgostiţi de fostul internaţional român, iar unii chiar i-au recomandat lui Antonio Conte să-l ia în calcul pe Petrescu pentru finala Cupei Angliei, Chelsea - Manchester United, care se va juca astăzi, de la 19:15, în direct pe Telekom Sport 1.



Iată câteva mesaje postate de fani pe reţelele de socializare:

"Chiar şi la 177 de kilograme, Dan Petrescu oferă mai mult decât transferuri recente de 200 de milioane de lire!", "Aş începe cu Petrescu peste Moses mâine (n.r. în finala Chelsea - United)", "Petrescu arată ca şi cum ar putea să joace tot meciul" (n.r. Petrescu a jucat prima repriză).

 

Evident, au existat şi glume răutăcioase. "Numărul 2 de la Chelsea pare să-l fi mâncat pe Dan Petrescu", a scris un fan, în timp ce altul a compus rapid un cântec dedicat actualului tehnician al CFR-ului.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dan petrescuchelseachivuintermeciul legendelor 

viewscnt
Articole similare