Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Pigliacelli, un nou mesaj după plecarea lui Piţurcă! Italianul, declaraţie de dragoste pentru echipă şi suporteri

FOTO | Pigliacelli, un nou mesaj după plecarea lui Piţurcă! Italianul, declaraţie de dragoste pentru echipă şi suporteri
Comentarii

Mirko Pigliacelli (26 de ani) a oferit o nouă reacţie, pe contul său de Instagram, după plecarea lui Victor Piţurcă (63 de ani), antrenorul care şi-a reziliat de comun acord contractul cu U Craiova. Portarul italian a fost tras pe linie moartă de cel poreclit "Satana", iar acum goalkeeperul a făcut o declaraţie de dragoste trupei din Bănie, la cateva ore distanţă de la anunţul plecării fostului selecţioner.

De la venirea lui Piţurcă, cel care a preluat echipa în septembrie 2019, Mirko Pigliacelli a fost tras pe linie moartă. Italianul l-a supărat pe fostul antrenor oltenilor, iar cei doi au avut un conflict, în urma căruia fotbalistul a sfârşit prin a sta pe banca de rezerve. Acum, după plecarea lui Piţi, Pigliacelli va reveni, cel mai probabil, în primul "11" al oltenilor şi a făcut o declaraţie de dragoste pentru club şi pentru suporteri.

"În continuare pun inima pentru acest club pentru că iubesc Craiova şi suporterii, tot timpul m-am simţit oltean!", a scris Pigliacelli pe Instagram. Din septembrie, de la meciul cu Chindia, Pigliacelli n-a mai apărut în echipa Craiovei. A ratat meciurile cu Chindia, FC Hermannstadt, Sepsi, FC Botoşani, Astra Giurgiu, FC Voluntari şi FCSB.

Pigliacelli, mesaj subtil după anunţul oficial că Piţurcă nu mai e antrenorul Craiovei

Portarul a sărbătorit cu artificii plecarea lui Victor Piţurcă. La scurt timp după anunţul făcut de U Craiova, Pigliacelli a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini video cu focuri de artificii, lăsând astfel de înţeles, în mod subtil, că sărbătoreşte demisia lui Piţurcă. Cel mai probabil, imaginile au fost surprinse în noaptea de Revelion, dar Pigliacelli a ţinut neapărat să le publice acum.

Apoi, Pigliacelli a publicat mai multe fotografii de-ale sale, în tricoul Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: mirko pigliacellimesaju craiova 

viewscnt
Articole similare