Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Preşedintele Croaţiei a surprins din nou. Cum s-a îmbrăcat la summitul NATO şi ce cadou i-a făcut lui Donald Trump

FOTO | Preşedintele Croaţiei a surprins din nou. Cum s-a îmbrăcat la summitul NATO şi ce cadou i-a făcut lui Donald Trumpgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Kolinda Grabar-Kitarovic, preşedintele Croaţiei, n-a mai putut ajunge la meciul Croaţiei cu Anglia, din semifinalele Cupei Mondiale, deoarece a fost nevoită să meargă la summitul NATO. Totuşi, a ţinut să-şi arate susţinerea pentru Modric&Co printr-o vestimentaţie neobişnuită pentru un astfel de eveniment.

Kolinda Kitarovic a devenit foarte cunoscută în rândul suporterilor prin felul în care şi-a arătat susţinerea pentru naţionala ţării sale. Preşedinta Croaţiei a asistat la meciurile de la Cupa Mondială - acolo unde timpul i-a permis - a venit îmbrăcată în culorile tradiţionale, s-a bucurat zgomotos în lojă şi a petrecut cu jucătorii în vestiar.

Însă Kolinda n-a mai putut să asiste şi la meciul din semifinale, cu Anglia, deoarece a fost nevoită să meargă la summitul NATO. Dar a ţinută să le transmită jucătorilor că este alături de ei. Preşedinta Croaţiei s-a îmbrăcat într-un costum roşu şi la gât şi-a pus o eşarfă cu pătrăţele roşii şi albe - combinaţia tradiţională a croaţilor.

Liderii mondiali au apreciat charisma arătată de Kolinda şi au felicitat-o pentru parcursul Croaţiei la Cupa Mondială. La rândul ei, Kolinda a pregătit tricouri personalizate pentru Donald Trumps şi Theresa May.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kolinda kitaroviccroatiaangliacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare