Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Primele imagini cu Nicolo Napoli la antrenamentele celor de la FC U Craiova

FOTO | Primele imagini cu Nicolo Napoli la antrenamentele celor de la FC U Craiova

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli este noul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948.

Echipa lui Mititelu a rămas fără antrenor, după ce patronul l-a demis pe Marius Croitoru. Fostul tehnician de la FC Botoşani a început bine în Bănie, dar în ultima vreme nu a mai înregistrat rezultate, fapt care nu l-a mulţumit pe Mititelu. 

Nicolo Napoli s-a întors din nou la Craiova. Antrenorul a mai condus în repatate rânduri clubul lui Mititelu. În cursul zilei de miercuri, au apărut deja primele imagini cu antrenorul italian la antrenamentele echipei. 

După 17 etape disputate, FC U Craiova 1948 este pe locul 14 în clasament, cu 16 puncte obţinute şi la zece lungimi în spatele Petrolului, ocupanta locului şase din Superligă.

Venit prima dată la Craiova în urmă cu mai bine de 17 ani, Nicolo Napoli a mai condus-o pe FC U în perioadele 2003 - 2004, octombrie 2007 - mai 2009, ianuarie - aprilie 2011, aprilie - iunie 2011 (director tehnic), iulie 2013 - februarie 2014, octombrie 2019 - mai 2019, august - octombrie 2020 şi ianuarie - iunie 2022.

În cariera sa de antrenor, Napoli le-a mai condus pe Moncalieri, Vado, Orbassano, FC Braşov, Astra, Turnu-Severin şi Poli Iaşi.

Deşi ca antrenor nu a avut parte de o carieră notabilă, cariera sa de jucător a fost mult mai remarcabilă.

Născut la Palermo, italianul şi-a început cariera la Messina şi a mai trecut pe la Cavese, Benevento, Juventus, Cagliari şi Reggina.

Singurele două trofee ridicate de fostul fundaş dreapta au fost Cupa Italiei şi Cupa UEFA, câştigate alături de ”Bătrâna Doamnă” în sezonul 1989/1990.

Afla mai multe despre: fc u cariova-nicolo napoli-superligă 

viewscnt
Articole similare