You are here:

FOTO | Probleme pentru Ionel Ganea! A fost emis ordin de protecţie provizoriu pe numele fostului internaţional

FOTO | Probleme pentru Ionel Ganea! A fost emis ordin de protecţie provizoriu pe numele fostului internaţionalgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Poliţiştii din Ilfov au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele fostului internaţional Ionel Ganea, după ce acesta şi-ar fi agresat un vecin, în contextul unor neînţelegeri mai vechi privind mutarea unui gard pe drumul de acces la un imobil. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Probleme pentru Ionel Ganea! A fost emis ordin de protecţie provizoriu pe numele fostului internaţional

”În temeiul unei sesizări formulată în data de 4 septembrie a.c., prin apel 112, poliţiştii oraşului Voluntari s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziţionat pe drumul de servitute către unul dintre imobile”, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existenţa unui risc iminent, context în care, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o durată de 5 zile, împotriva bărbatul de 51 de ani.

În plus, Poliţiştii oraşului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

Potrivit GSP, bărbatul pe numele căruia a fost emis ordinul de protecţie este fostul internaţional Ionel Ganea. El a susţinut că nu a fost vorba despre o bătaie, ci de o altercaţie verbală, în urma unor neînţelegeri mai vechi cu un vecin privind o cale de acces la proprietate. Imaginile prezintă conflictul:

 

 

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ionel ganeabataiepolitie 

viewscnt
Articole similare