Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Reacţia presei din Argentina după ruşinea de la CM: "O lovitură mondială! Arabia surprinde întreaga lume"

FOTO | Reacţia presei din Argentina după ruşinea de la CM: "O lovitură mondială! Arabia surprinde întreaga lume"galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Presa din Argentina a reacţionat după ruşinea istorică de la Cupa Mondială, 1-2 cu Arabia Saudită în primul meci din grupele competiţiei.

Argentina a început "ultimul dans" al lui Messi cu un pas greşit, 1-2 cu Arabia Saudită în primul meci din grupa de la Cupa Mondială. Jurnaliştii argentinieni au reacţionat dur, cu titluri care mai de care, după rezultatul surprizăntor al naţionalei lui Messi & compania.

FOTO | Reacţia presei din Argentina după ruşinea de la CM: "O lovitură mondială! Arabia surprinde întreaga lume"

Jurnaliştii de la Clarin şi Ole au reacţionat imediat după ce Arabia Saudită i-a provocat Argentinei prima înfrângere din 2019 încoace, 1-2 la Cupa Mondială din Qatar.

"O lovitură mondială!", titrează Ole, prin jurnalistul Diego Macias, care continuă: "Genul de meci care va lăsa urme pentru mult timp. Dar cauza nu este rezultatul, cel mai pun provocator de urme, ci mai degrabă lipsa de reacţie, jocul haotic, lipsa presării adversarului. Argentina a pierdut mai mult decât un meci contra Arabiei Saudite, a pierdut şi principiile sale, stabilite în vestiar, şi a început prost Mondialul", mai scrie Ole.

"Lovitură dură pentru Argentina. Arabia câştigă şi surprinde întreaga lume!", titrează Clarin. "Echipa naţională a Argentinei a primit o lovitură dură la debutul la Cupa Mondială şi şi-a complicat drumul către optimile de finală", mai scriu jurnaliştii sud-americani.

"Argentina s-a încurcat în "plasa" Arabiei Saudite şi a suferit o lovitură istorică în Qatar", mai scrie Clarin.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: argentinaarabia sauditacupa mondialareactiepresa 

viewscnt
Articole similare