Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | S-a aflat de ce nu a jucat Pancu în finala Cupei! Veste proastă pentru rapidişti: ratează şi „dubla” cu Singureni

FOTO | S-a aflat de ce nu a jucat Pancu în finala Cupei! Veste proastă pentru rapidişti: ratează şi „dubla” cu Singurenigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În direct pe Telekom Sport 2 şi online www.telekomsport.ro, Academia Rapid a obţinut cea de-a treia victorie a sezonului în faţa rivalei CSA Steaua. De această dată a fost 3-1 în finala Cupei României, faza pe Bucureşti.

La meci nu a putut asista şi veteranul Daniel Pancu, aflat pe patul de spital după ce şi-a rupt mâna. 

"Îmi pare rău că nu am putut fi în teren alături de băieţi, îi felicit pentru tot ceea ce au făcut ieri, dar şi pe toată durata sezonului. Au reuşit o performanţă mare, însă cel mai important lucru este că au făcut atâţia rapidişti fericiţi.

Eu, din păcate, am suferit un accident casnic, în urma căruia mi-am tăiat un tendon, de la mâna dreaptă, şi va trebui să port o atelă timp de trei săptămâni, astfel că voi rata ultimele meciuri ale sezonului. Chiar dacă nu voi fi în teren, voi fi alături de voi la meciurile de baraj şi sunt sigur că vom sărbători obiectivul atât de mult dorit, promovarea. Hai Rapid!", a spus Daniel Pancu pentru site-ul oficial al Academiei Rapid.

Afla mai multe despre: daniel pancurapidgiulestidaniel niculae 

viewscnt
Articole similare