Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Se construieşte încă un stadion modern în România. Cât va costa şi ce capacitate va avea

FOTO | Se construieşte încă un stadion modern în România. Cât va costa şi ce capacitate va aveagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Lucrările la noul stadion din Alexandria sunt în plină desfăşurare şi aici va rasări un complex sportiv din care va face parte o arenă cu 5.500 de locuri, pe care vor putea fi organizate atât meciuri de fotbal, cât şi concursuri de atletism.

Cu o populaţie de doar 45.000 de locuitori, Alexandria se va bucura de un complex sportiv nou-nouţ. Acesta se construieşte pe vechea locaţie a stadionului municipal şi va avea dotări moderne, care va permite organizarea de meciuri şi concursuri în condiţii excelente.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Un nou stadion se construieşte în România. Cât costă

Proiectul pentru noul stadion din Alexandria a fost anunţat în urmă cu aproximativ doi ani. Banii provin de la Compania Naţională de Investiţii, care vrea să construiască aici un complex sportiv modern. Lucrările sunt în plină desfăşurare şi în prezent se lucrează la fundaţia celor două tribune.

Vali Badea, fost atacant la FCSB, a postat pe contul său de Facebook mai multe imagini cu stadiul în care se află lucrările: ”În curând, copiii din judeţul Teleorman şi nu numai se vor putea bucura de noul stadion de 5.500 de locuri, din Alexandria, de facilităţile sale ultramoderne de antrenament şi cazare”, a scris Vali Badea.

Noul stadion va avea 5.500 de locuri şi investiţia este de aproximativ 10 milioane de euro. Arena va putea găzdui atât meciuri din Liga 1, cât şi din preliminariile cupelor europene. De asemenea, pe noul stadion se vor putea organiza şi concursuri importante de atletism.

Pe noua arenă va juca CSM Alexandria, care în prezent se află pe locul 6 în Liga a 3-a, dar care îşi propune să urce în liga secundă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stadion alexandria 

viewscnt
Articole similare