Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Secretul lui Gabriel Jesus a fost aflat! Cine îl motivează să fie superstar la Manchester City

FOTO | Secretul lui Gabriel Jesus a fost aflat! Cine îl motivează să fie superstar la Manchester City   galerie foto

Special

Comentarii

Gabriel Jesus trăieşte o poveste de dragoste ca în filme cu o vedetă a muzicii braziliene. Ludmilla Oliveira da Silva îl împlineşte în plan personal pe fotbalistul de 21 de ani.

Gabriel Jesus a devenit om de bază la Manchester City din sezonul trecut, iar brazilianul a devenit şi campion al Angliei în tricoul cetăţenilor. Prestaţiile sale din Premier League l-au impresionat şi pe selecţionerul Tite care l-a titularizat în atacul cariocas la CM din Rusia.

Sud-americanul nu a început la fel de bine şi acest sezon. A fost titular în doar două dintre jocurile cetăţenilor din startul campionatului. Ar putea exista şi o explicaţie pentru acest lucru. 

Gabriel are o relaţie de aproximativ trei luni cu un star pop super cunoscut în Brazilia. Ludmilla Oliveira da Silva este noua cucerire a atacantului, potrivit jurnaliştilor de la The Sun. Deşi cei doi neagă relaţia ei au fost surprinşi împreună şi chiar mama Ludmillei a dezvăluit că cei doi formează un cuplu. 

Cântăreaţa are 23 de ani şi a petrecut deja o vacanţă de vis alături de jucător în Spania. De altfel Ludmilla este un nume cunoscut în industria muzicală.

S-a pozat alături de Rihanna iar apropierea de Gabriel Jesus a adus-o şi în atenţia celorlalţi fotbalişti brazilieni. Artista s-a întâlnit şi cu Neymar şi nu a ratat ocazia să se fotgrafieze alături de starul lui PSG. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gabriel jesusrelaţieneymar 

viewscnt
Articole similare