Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Soţia lui Thomas Muller, replică dură la adresa lui Niko Kovac. Cum au răspuns fotbalistul şi antrenorul

FOTO | Soţia lui Thomas Muller, replică dură la adresa lui Niko Kovac. Cum au răspuns fotbalistul şi antrenorul galerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a remizat, sâmbătă, 1-1, cu Freiburg, într-un meci din etapa a 10-a din Bundesliga. Campioana en-titre a deschis scorul abia în minutul 80, prin Gnabry, la câteva minute după ce Thomas Muller a fost introdus pe teren, motiv de nemulţumire pentru soţia fotbalistului.

Niko Kovac a decis să îl introducă pe Muller abia în minutul 71, iar momentul a fost imortalizat de soţia fotbalistului, aflată chiar deasupra băncii de rezerve. Dar nu, ci textul ataşat a atras atenţia. "Mai mult de 70 de minute pentru un moment de inspiraţie", a notat Lisa Muller la fotografia postată pe Instagram. 

Întrebat după meci despre reacţia soţiei, Thomas nu a părut să fie foarte mulţumit de reacţia soţiei, dar a dat "vina" pe dragostea pe care i-o poartă şi a spus că probabil regretă şi ea comentariul. În schimb, antrenorul lui Bayern, Niko Kovac, a spus pentru Sky Germania că "nu este nimic de comentat. Evident nu Thomas este cel care a scris mesajul". 

Afla mai multe despre: thomas mullerbayern munchensotie 

viewscnt
Articole similare