Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ştefan Baiaram s-a operat la Barcelona. Cât va lipsi de pe gazon: ”Promit că o să revin mai puternic”

FOTO | Ştefan Baiaram s-a operat la Barcelona. Cât va lipsi de pe gazon: ”Promit că o să revin mai puternic”
Comentarii

Ştefan Baiaram (20 de ani, mijlocaş ofensiv) de la CS Universitatea Craiova s-a operat şi va lipsi aproximativ o lună şi jumătate de pe gazon.

FOTO | Ştefan Baiaram s-a operat la Barcelona. Cât va lipsi de pe gazon: ”Promit că o să revin mai puternic”

Ştefan Baiaram a pus ”pas” cantonamentului cu Universitatea Craiova, fiind nevoit să se opereze la Spitalul Quironsalud din Barcelona.

Fotbalistul Craiovei s-a accidentat la genunchi în partida din grupele Cupei Românei, 1-2.

Baiaram a anunţat pe reţelele de socializare că operaţia a decurs bine şi că va reveni mai puternic la Universitatea Craiova. 

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Baiaram, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

„Vreau să mulţumesc doctorului Ramon Cugat pentru profesionalismul de care a dat dovadă, căt şi echipei mele, Universitatea Craiova, pentru sprijinul acordat. Promit că după această experienţă o să revin mult mai puternic!”, a scris Ştefan Baiaram pe contul său de Facebook.

  • 4 goluri şi trei pase decisive a reuşit Baiaram în 21 de meciuri pentru Universitatea Craiova.

Baiaram şi-a anunţat obiectivul din acest sezon la Universitatea Craiova: „Să luam un trofeu”

Ştefan Baiaram a declarat că nu şi-a fixat un obiect personal în acest sezon din SuperLigă. Acesta speră să aibă evoluţii cât mai bune în tricoul alb-albaştrilor şi este convins că reuşitele la Universitatea Craiova o să apară cât mai curând.

”Sper să ajung cât mai departe, să îmi fac datoria cât pot de bine la Universitatea Craiova, să luam un trofeu. Noi ne gândim să luam meci de meci, să întrăm în play-off şi la sfârşit să ne batem la campionat. Acesta ar fi obiectivul meu la Universitatea Craiova, să iau un titlu.

Eu sper să joc cât mai bine şi dacă voi avea evoluţii foarte bune, cred că o să şi marchez. Nu mă gândesc să dau un anumit număr de goluri, mă gândesc să îmi fac datoria şi pe jocul bun vor veni şi rezultatele”, a declarat „decarul” Universităţii Craiova.

”De unde şi până unde s-a inflamat Rotaru?”. MM Stoica îl pune la punct pe patronul oltenilor: ”E puţin cam sensibil”. De la ce a pornit totul | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: stefan baiaramuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare