Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Surpriză: plecat de la Arsenal, Vlad Dragomir se pregăteşte cu o echipă din România

FOTO | Surpriză: plecat de la Arsenal, Vlad Dragomir se pregăteşte cu o echipă din Româniagalerie foto
Comentarii

Mijlocaşul Vlad Dragomir, care s-a despărţit în această vară de Arsenal Londra, se pregăteşte sub comanda lui Ionel Ganea, la ACS Poli Timişoara, informează presa locală.

Arsenal nu i-a mai prelungit contractul lui Vlad Dragomir, iar mijlocaşul român a devenit liber de contract la 30 iunie. Până să îşi găsească un alt angajament, Vlad Dragomir a revenit în oraşul natal. Conform pressalert.ro, mijlocaşul în vârstă de 19 ani s-a antrenat marţi cu ACS Poli Timişoara, echipă de la care a şi fost transferat de Arsenal, în 2015, pentru 115.000 de euro.

Dragomir nu a reuşit să convingă în cei trei ani petrecuţi la gruparea londoneză şi nu a apucat să debuteze pentru echipa de seniori. El a făcut parte o singură dată din lotul lui Arsenal, la o partidă cu Bate Borisov, din Europa League, dar nu a fost introdus pe teren.

Este greu de crezut, însă, că Dragomir va rămâne în ţară. Imediat după ce s-a despărţit de Arsenal, presa internaţională a scris despre un interes al celor de la AS Monaco, iar în urmă cu câteva zile a apărut o altă variantă. Gazzetta dello Sport a anunţat că Atalanta, echipa care a terminat pe locul 7 în sezonul trecut în Serie A, ar fi ajuns deja la un acord cu impresarul jucătorului.

50.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Dragomir, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: dragomirarsenalfoto 

viewscnt
Articole similare