You are here:

FOTO | Toni Kroos, în lacrimi după ultimul său meci pe Santiago Bernabeu. Real Madrid, remiză "albă" cu Betis

FOTO | Toni Kroos, în lacrimi după ultimul său meci pe Santiago Bernabeu. Real Madrid, remiză "albă" cu Betisgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Toni Kroos şi-a disputat ultimul meci ca fotbalist profesionist pe stadionul Santiago Bernabeu, stadion pe care a scris istorie, alături de echipa sa, Real Madrid.

Fotbalistul german transferat de madrileni de la Bayern Munchen, în anul 2014, şi-a anunţat retragerea din fotbal, după EURO 2024, turneul final de campionat european găzduit de ţara sa, Germania.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Fanii Realului l-au primit cu braţele deschise pentru ultima oară, pe fotbalistul care a contribuit la câştigarea a 22 de trofee, în cei 10 ani petrecuţi la formaţia din capitala Spaniei.

Real Madrid a remizat cu scorul de 0-0 în faţa celor de la Real Betis, în ultima etapă din La Liga, şi la ultimul meci înainte de finala UEFA Champions League, împotriva celor de la Borussia Dortmund, partidă care se va disputa pe Wembley Stadium, din Londra.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Toni Kroos a izbucnit în lacrimi după fluierul final. Alături de familia sa, fotbalistul cunoscut pentru calmul şi precizia sa de pe teren, cât şi în afara lui, a fost copleşit de emoţiile momentului.

Ajuns la vârstă de 34 de ani, Toni Kroos îşi va disputa, cel mai probabil, ultimul meci în tricoul celor de la Real Madrid, pe Wembley Stadium, pe data de 1 iunie.

463 de partide, 28 de goluri şi 98 de pase decisive, sunt cifrele lui Toni Kroos, după zece ani petrecuţi la Real Madrid.

GALERIE FOTO | Imaginile serii, la ultimul meci jucat de Toni Kroos pe Santiago Bernabeu

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: toni kroossantiago bernabeula ligareal betisreal madriduefa champions leagueborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare