Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Tragedie la FCSB! Tatăl lui Soiledis a murit la doar câteva ore după ce fiul său i-a dedicat golul marcat în partida cu Viitorul

FOTO | Tragedie la FCSB! Tatăl lui Soiledis a murit la doar câteva ore după ce fiul său i-a dedicat golul marcat în partida cu Viitorulgalerie foto

FCSB

Comentarii

Veste îngrozitoare pentru un fotbalist de la FCSB. Grecul Aristeidis Soiledis (28 de ani) şi-a pierdut tatăl şi a anunţat totul, luni, pe reţelele sociale, la doar câteva ore după ce a înscris primul său gol în România, în Viitorul - FCSB 0-2. Fundaşul a postat un mesaj emoţionant.

La flash-interviul de după meciul cu Viitorul, Soiledis i-a dedicat golul tatălui său, despre care a spus că trece prin momente grele. La doar câteva ore după golul marcat, Soiledis a anunţat prin intermediul unui mesaj emoţionant că tatăl său s-a prăpădit. "Tatăl meu, dragul meu, aşteptai să dau un gol ca să mergi pe lumea cealaltă? Mereu mi-ai spus asta, să marchez. Sper că ai murit fericit. Te voi iubi întotdeauna. Îţi mulţumesc pentru tot. Să ai grijă de noi din ceruri", a fost mesajul emoţionant postat de Soiledis pe contul său de Instagram.

Viitorul - FCSB 0-2. Soiledis a înscris primul său gol în România

După transferul la FCSB, Soiledis a jucat pe două posturi, cel de fundaş central şi cel de fundaş stânga. În meciul de la Ovidiu, Soiledis a început ca fundaş central, poziţie de pe care a marcat, cu capul, după un corner, în minutul 22. După partidă, la flash-interiviu, Soiledis i-a dedicat golul tatălui său.

"A fost pentru iubita mea şi pentru tatăl meu, pentru că ea a avut nişte momente grele şi vreau să le dedic golul amândurora", a spus Soiledis, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: soiledistragedietataveste 

viewscnt
Articole similare