Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ultimul trofeul al Ligii Campionilor câştigat de Real, făcut cadou. Galacticii fac orice ca să câştige din nou trofeul. Unde a ajuns "Decimotercera"

FOTO | Ultimul trofeul al Ligii Campionilor câştigat de Real, făcut cadou. Galacticii fac orice ca să câştige din nou trofeul. Unde a ajuns "Decimotercera"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid speră ca în acest an să cucerească cel de-al 14-lea trofeu al Ligii Campionilor. Până atunci au l-au făcut cadou pe cel de-al 13-lea cucerit în vara lui 2018.

În acest sezon, Real Madrid încearcă să-şi apere pentru a doua oară trofeul Ligii Campionilor. "La Decimocuarta" ar fi al treilea trofeu la rând pentru galactici. Florentino Perez face orice pentru ca echipa să câştige încă o Ligă. A mers la o biserica San Anton, din Madrid, un lăcaş de cult care le oferă masă şi adăpost oamenilor străzii, şi le-a dăruit trofeul cucerit în vară de Real. 

Cei care primesc adăpost la biserica San Anton au spus că se roagă zilnic pentru succesele echipei şi că faptul că trofeul a ajuns la ei este o minune. Desigur, este vorba despre o replică a trofeului primit de galactici în vara lui 2018, după finala cu Liverpool. 

"Să vedem dacă rugăciunile Părintelui Angel ne vor ajuta să câştigăm cel de-al 14-lea trofeu al Ligii Campionilor", a declarat Florentino Perez după ce a dăruit trofeul bisericii. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: realflorentino perezdecimoterceradecimocuarta 

viewscnt
Articole similare