Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un star din naţionala Angliei i-a lăsat pe toţi mască. De ce poartă ghete ”CR7”. Explicaţia este incredibilă şi i-a înfuriat pe cei de la Nike

FOTO | Un star din naţionala Angliei i-a lăsat pe toţi mască. De ce poartă ghete ”CR7”. Explicaţia este incredibilă şi i-a înfuriat pe cei de la Nikegalerie foto

Campionate

Comentarii

Jamie Vardy a surprins pe toată lumea cu ghetele pe care le-a purtat la amicalul Anglia - Italia 1-1. Atacantul de 31 de ani a purtat o pereche de încălţări inscripţionate cu ”CR7”.

Starul lui Leicester are contract cu Nike, dar, cu toate acestea, poartă o pereche de ghete cumpărate din magazin, ca orice simplu suporter. Vardy a optat pentru un model ”CR7”, care poate fi găsit în orice magazin al producătorului american. Asta în condiţiile în care Nike a lansat un nou model de ghete. După cum se ştie, jucătorii care au contract cu Nike primesc cele mai noi modele şi de multe ori sunt personalizate.

Şi de ce totuşi joacă încălţat cu ghete simple, de la magazin? Daily Mail scrie că şi Vardy a primit ultimul model de ghete, dar n-a fost mulţumit de ele şi le-a considerat inconfortabile. Drept urmare, a mers la un magazin Nike şi şi-a cumpărat o pereche simplă de ghete, din vechiul model, ediţia ”CR7”.

Decizia n-a fost pe placul celor de la Nike. Americanii îşi promovează noile produse prin intermediul jucătorilor pe care-i au sub contract, iar gestul lui Vardy reprezintă o lovitură din imaginea noului model de ghete.

Afla mai multe despre: jamie vardyangliaitaliacr7 

viewscnt
Articole similare