Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Unde e Ngezana?". Suporterii sud-africani au "bombardat" pagina de Facebook a Stelei Bucureşti după transferul făcut de FCSB!

FOTO | "Unde e Ngezana?". Suporterii sud-africani au "bombardat" pagina de Facebook a Stelei Bucureşti după transferul făcut de FCSB!galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit transferul lui Siyabonga Ngezana (25 de ani), fundaş central din Africa de Sud, de la Kaizer Chiefs, care urmează să fie prezentat oficial şi canalele comunicare ale "roş-albaştrilor".

După ce clubul sud-african, Kaizer Chiefs, a făcut anunţul plecării lui Ngezana la FCSB, presa internaţională l-a prezentat pe fundaşul central ca şi cum ar merge la Steaua, echipă cu Liga Campionilor şi Supercupa Europei în palmares.

FOTO | "Unde e Ngezana?". Suporterii sud-african au "bombardat" pagina de Facebook a Stelei Bucureşti după transferul făcut de FCSB!

Confuzia creată de jurnaliştii străini, aceştia nefiind al curent cu războiul de imagine Steaua - FCSB, i-a indus în eroare şi pe suporterii din Africa de Sud. Asta, dar şi faptul că FCSB n-a anunţat oficial, încă, mutarea!

Mai mulţi fani au dat buzna pe conturile de pe reţelele sociale ale Stelei Bucureşti au cerut, în comentarii, prezentarea oficială a lui Siyabonga Ngezana. ceştia se mândresc cu faptul că un fotbalist crescut de un club din Africa de Sud a făcut pasul în fotbalul din Europa.

Siyabonga Ngezana a semnat cu FCSB

FCSB a reuşit încă un transfer, cel al lui Siyabonga Ngezana, un fundaş central pe care "roş-albaştri" l-au cumpărat din Africa de Sud, de la Kaizer Chiefs. Sud-africanii au luat-o înainte şi au anunţat plecarea lui Ngezana la FCSB, fără ca echipa din Bucureşti să facă vreun anunţ oficial.

"Există întotdeauna tristeţe când un jucător crescut la club pleacă. Chiar şi aşa, Ngezana a avut o carieră frumoasă la Kaizer Chiefs şi simte că e momentul să facă pasul spre o nouă provocare. Apreciem angajamentul inimos de care a dat dovadă şi îi urăm toate cele bune în aventura sa din Europa", a spus Kaizer Moutang Jr., directorul sportiv de la Kaizer Chiefs.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Siyabonga Ngezana în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ngezana transfer fcsbngezana transfer fcsb confuziengezana confuzie transfer steaua 

viewscnt
Articole similare