Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Gest de neînţeles! Sergio Ramos a marcat şi a sărbătorit ca Shaqiri şi Xhaka

FOTO & VIDEO | Gest de neînţeles! Sergio Ramos a marcat şi a sărbătorit ca Shaqiri şi Xhaka
Comentarii

Spania a demolat marţi seară vicecampioana mondială, Croaţia, cu scorul de 6-0. Pe lista lungă a marcatorilor s-a regăsit şi căpitanul lui Real şi al naţionalei Spaniei, Sergio Ramos. Modul în care a celebrat reuşita ridică însă semne de întrebare.

În minutul 57 Sergio Ramos a înscris al 5-lea gol al partidei pentru "Furia Roja", iar după ce a marcat a sărbători aşa cum obişnuieşte de fiecare dată. Totuşi camerele au surprins şi un alt moment. Fundaşul în vârstă de 32 de ani a făcut "vulturul albanez", gest făcut şi de unii jucători elveţieni după ce înscriu, dar şi de jucătorul Astrei Giurgiu, Azdren Llullaku. 

Granit Xhaka şi Xherdan Shaqiri au atras toate privirile la turneul final din Rusia când şi-au manifestat bucuria în meciul cu Serbia prin acelaşi mod în care a sărbătorit şi Sergio Ramos. Gestul a fost socotit ca fiind jignitor de fanii sârbi. Momentan rămâne neclar ce a vrut să exprime jucătorul lui Real prin modul în care s-a manifestat, mai ales că nu are nicio legătură cu conflictul geo-politic dintre Serbia şi Kosovo. 

Afla mai multe despre: sergio ramosalbaniakosovospaniaprovocaregestincredibilvultur albanez 

viewscnt
Articole similare