Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO&VIDEO | Momente emoţionante în Bănie. FCU Craiova 1948 a pregătit în tribune o zonă în memoria celor mai înfocaţi suporteri ai clubului

FOTO&VIDEO | Momente emoţionante în Bănie. FCU Craiova 1948 a pregătit în tribune o zonă în memoria celor mai înfocaţi suporteri ai clubului

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 a demarat o amplă acţiune pentru omagierea fanilor importanţi ai echipei.

Pe lângă zona pregătită şi dedicată special celor mai înfocaţi suporteri, oficialii clubului oltean au gândit şi un moment în memoria lui Daniel Bota.

"Daniel Paul Bota s-a nascut pe 14 aprilie 1970 in comuna Lesnic judetul Hunedoara.

Dragostea pentru Stiinta Craiova s-a transmis din tata-n fiu in familia Bota si a ramas pentru totdeauna asa cum a spus chiar el in 2018 la postul de televiziune din Deva, marturisind ca este indragostit de aceasta echipa din anul 1977,de la finala Cupei Romaniei U Craiova-Steaua castigata de olteni, pe cand avea doar 7 ani.

<<Orice s-ar intampla, pana la moarte si dincolo de ea, impreuna cu CRAIOVA>> sunt cuvintele lui Daniel. Povestea lui este o marturie a pasiunii pentru aceasta echipa, iar noi suporterii si clubul FCU Craiova 1948 ii aducem azi un ultim omagiu. Daniel Paul Bota ramai vesnic in sufletele noastre! In semn de pretuire lovitura de inceput a acestei partide va fi data de bunul lui prieten Mitica Corpodean, suporter al Stiintei, din Campia Turzii" , se arată într-un comunicat al clubului FCU Craiova 1948.

Afla mai multe despre: fcu craiova 

viewscnt
Articole similare