You are here:

FOTO + VIDEO | Nebunie totală la Cluj! Universitatea a promovat în Liga a 2-a. ”Şepcile roşii” au câştigat cu 7-0 şi au dat drumul la sărbătoare

FOTO + VIDEO | Nebunie totală la Cluj! Universitatea a promovat în Liga a 2-a. ”Şepcile roşii” au câştigat cu 7-0 şi au dat drumul la sărbătoare

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a câştigat cu 7-0 partida cu echipa a doua a celor de la Gaz Metan Mediaş şi a obţinut promovarea în Liga a 2-a. ”Şepcile roşii” au defilat în Seria a 4-a din Liga a 3-a şi au rezolvat ”lupta” cu rivala Performanţa Ighiu cu patru etape înainte de finalul sezonului.

8-1 cu CS Iernut, 7-0 cu Unirea Alba Iulia şi... 7-0 cu Gaz Metan Mediaş II. Aşa au arătat ultimele trei etape pentru echipa antrenată de Adrian Falub, care a sărbătorit împreună cu suporterii revenirea în liga secundă din România.

20 de victorii, două egaluri şi două înfrângeri - aşa arată parcursul Universităţii Cluj în Liga a 3-a, după 24 de runde.

Am promovat împreună! #impreunasuntemU!

Publicată de FC Universitatea Cluj pe 6 Mai 2018

Clujenii au început tare, iar în minutul şapte aveau deja 1-0. A marcat Ene, om care a reuşit dubla în minutul 37, iar show-ul din prima repriză a fost completat de Haţiegan (18 şi 40). După pauză, ”şepcile roşii” au mai înscris de trei ori. Manu, Lemnaru şi Ursu au înscris, iar U Cluj a dat drumul la sărbătoare chiar pe teren.

Afla mai multe despre: universitatea cluju clujliga 3 

viewscnt
Articole similare