Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO+VIDEO | Pancu: "M-am reapucat de fotbal datorită acestui echipament. E un vis împlinit!". Cum arată noile tricouri de joc ale Rapidului

FOTO+VIDEO | Pancu: "M-am reapucat de fotbal datorită acestui echipament. E un vis împlinit!". Cum arată noile tricouri de joc ale Rapiduluigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid şi-a prezentat astăzi noile echipamente de joc, pe care fotbaliştii le vor purta începând cu acest weekend, la duelul cu Metaloglobus, transmis în direct de Telekom Sport 4, sâmbătă, de la ora 18:30, şi liveVIDEO gratuit pe telekomsport.ro.

"M-am apucat de fotbal datorită acestui echipament. L-am văzut la Ovidiu Burcă la birou în vară, când se puneau la punct detaliile noului proiect de la Rapid. E un vis împlinit pentru mine, culoare extraordinară, pot să vă spun că mă simt împlinit" - a spus Daniel Pancu. 

CLICK AICI PENTRU A VENEA CUM ARATĂ NOILE ECHIPAMENTE ALE RAPIDULUI

Academia Rapid, liderul la zi al Ligii a 4-a, seria Bucureşti, are meci în această etapă în Giuleşti cu Metaloglobus. Partida se joacă sâmbătă, de la ora 18:30, în direct la Telekom Sport 4 şi liveVIDEO gratuit pe telekomsport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: academia rapidliga a 4-adaniel pancugiulesti 

viewscnt
Articole similare