Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO&VIDEO | Spectacol la Insula Euro din Parcul Titan, unde fanii au venit să vadă victoria României cu Ucraina. Puya a cântat pe scenă

FOTO&VIDEO | Spectacol la Insula Euro din Parcul Titan, unde fanii au venit să vadă victoria României cu Ucraina. Puya a cântat pe scenăgalerie foto

Diverse

Comentarii

De-a lungul EURO 2024, între 14 iunie - 14 iulie, fanii români pot vedea turneul final în Parcul Titan (Alexandru Ioan Cuza), la Insula Euro. Puya, Antonia şi Ruby sunt artiştii care întreţin atmosfera de fotbal european.

Meciurile de la EURO 2024 se văd în Parcul Titan, la Insula EURO

Toate meciurile Campionatului European de fotbal sunt în direct pe un ecran mare în Parcul Titan. De altfel, fanii care au venit luni au asistat la un rezultat istoric. 

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au fost marcatorii români, iar suporterii s-au bucurat în ziua specială a naţională. 

Evenimentul a fost continuat cu concertul susţinut de Puya, iar Antonia, pe 22 iunie, la România - Belgia, şi Ruby, pe 26 iunie, la România - Slovacia, vor întreţine atmosfera, de la ora 21! 

În celelalte zile, DJ Robert Georgescu aşteaptă cu o atmosferă incendiară. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: parcul titan insula euroromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare