Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO&VIDEO | Super shooting la patinoarul din Otopeni, construit de Ion Ţiriac. Micii hocheişti s-au distrat pe final de an

FOTO&VIDEO | Super shooting la patinoarul din Otopeni, construit de Ion Ţiriac. Micii hocheişti s-au distrat pe final de angalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Super shooting la patinoarul din Otopeni, construit de Ion Ţiriac. Mici hocheişti s-au distrat pe final de an.

FOTO&VIDEO | Super shooting la patinoarul din Otopeni, construit de Ion Ţiriac. Micii hocheişti s-au distrat pe final de an

Ion Ţiriac a ridicat, în 2016, un patinoar în zona Otopeni, cu o investiţie de 3,6 milioane de euro.

Patinoarul din Otopeni, ridicat de Ion Ţiriac, este singurul din zona Bucureştiului unde iubitorii sporturilor pe gheaţă se pot desfăşura. 

Daniel Zlate, antrenorul grupelor, a oferit, în exclusivitate pentru Orange Sport, mai multe detalii despre acest sport, dar şi despre atmosfera de la final de an. 

”Este susţinut de Ion Ţiriac, sunt primiţi copiii de la toate cluburile. A fost recent o petrecere de Crăciun, zâmbetul lor se vede şi spune totul. Plăcerea cu care fac acest sport.. Bucuria lor de a se ”bucura” de gheaţă. Sunt şi care au păşit pentru prima oară pe gheaţă.

Muncesc şi fac eforturi mari. Avem şi grupe de adulţi. Dorinţa părinţilor a ajuns la cei mai mici. Le este drag să patineze, o fac pentru sănătatea lor. La ce ajuta acest sport? Coordonare! Plus este sport de echipă şi cu asta am zis totul”, a declarat Daniel Zlate, antrenorul grupelor de la patinoarul Ioan Ţiriac. 

Aşa arată un program de w/e:

Program antrenamente sambata 03.12/ duminica 04.12 : 

  • 8.30 întâlnire la patinoar
  • 8.40 - 9.15 antrenament pe uscat
  • 9.30 - 11.00 antrenament pe gheaţă
  • 11.10 - 11.25 stretching.

Una dintre echipele de hochei feminin care activează la patinoarul patronat de Ion Ţiriac poartă numele de „Simona Halep”. Este o echipă care nu doar că se antrenează la Otopeni dar a participat şi la câteva turnee internaţionale de unde s-a întors cu rezultate foarte bune.

Galerie foto&VIDEO:

 Galerie foto

Afla mai multe despre: patinoar ion ţiriac 

viewscnt
Articole similare