Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO / Wroclaw - Rapid 1-3! Vezi reacţia prudentă a lui Răzvan Lucescu!

FOTO / Wroclaw - Rapid 1-3! Vezi reacţia prudentă a lui Răzvan Lucescu!galerie foto
Comentarii

Rapid a învins în deplasare, cu scorul de 3-1, formaţia poloneză Slask Wroclaw, într-un meci contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Golurile echipei Rapid au fost marcate de Grigore '24, Roman '34 şi Apostol '79, în timp ce pentru polonezi a punctat Mila '16.

Slask Wroclaw: Kelemen - Celeban, Pietrasiak, Wasiluk, Socha - Sobota (Madej '46), Mila, Dudek (Sztylka '72) - Cetnarski (Voskamp '46), Rok Elsner, Diaz. Antrenor: Orest Lenczyk.

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici - Grigore (Apostol '57), Alexa, Herea - Roman, Cassio (Pancu '76), Surdu (Grigorie '84). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Wasiluk '29, Diaz '41, Socha '62, Mila '76 / Marcos Antonio '35, Rui Duarte '82, Herea '90

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Germania, cu Michael Weiner la centru, ajutat la cele două linii de Holger Henschel şi Thorsten Schiffner. Rezervă a fost Peter Gagelmann.

Returul va avea loc la 25 august.

Reacţie:

Răzvan Lucescu (antrenor Rapid): "Au început cu emoţii, mi se pare firesc, pentru că mulţi dintre jucători au fost debutanţi în cupele europene. S-a văzut asta în primul sfert de oră, pe care l-am cedat polonezilor şi am primit şi gol.

După aceea însă, nu am mai avut nimic de pierdut şi din minutul 20 am făcut un meci cum ar fi trebuit. A fost o atmosferă frumoasă, suporterii polonezi au fost civilizaţi, cu respect pentru echipa lor. Am avut şi noi suporterii noştri, care sunt cei mai buni din România, deci a fost un meci frumos cu un spectacol frumos şi în tribune"

viewscnt
Articole similare