Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Zeci de mii de copii au fost la înălţime la România - Andorra! Planul FRF pentru următoarele meciuri ale naţionalei: ”Un proiect care va continua”

FOTO | Zeci de mii de copii au fost la înălţime la România - Andorra! Planul FRF pentru următoarele meciuri ale naţionalei: ”Un proiect care va continua” galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a învins-o pe Andorra, scor 4-0, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Copiii au ”invadat” Arena Naţională la meciul România - Andorra

Golurile marcate în acest joc au fost semnate de Nicolae Stanciu (23), Ianis Hagi (28), Răzvan Marin (43), din penalty, şi Florinel Coman (50).

La meciul disputat pe Arena Naţională au asistat doar copii, ca urmare a incidentelor de la meciul România – Kosovo, scor 2-0, disputat la 12 septembrie. Aceştia au fost în număr de peste 20.000, şi au creat o atmosferă superbă, emoţionantă, una care i-a trezit lui Florin Răducioiu sentimente foarte plăcute.

Având în vedere momentul plăcut creat de aceştia, Andrei Vochin, oficialul FRF, a fost întrebat dacă e în plan o acţiune asemănătoare pentru meciul cu Elveţia. 

”(n.r. dacă se poate ca la meciul cu Elveţia să fie o tribună dedicată copiilor) Nu ştiu să spun, dar pot să spun asta. Sunt convins că lui Alex, managerul de evenimente, îi va trece o idee de genul ăsta. Sunt vreo 6 ani de când a creat un parteneriat cu Federaţia Olandeză pentru un proiect denumit tribuna familiei. E un proiect care va continua”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport.  

  • Peste 20.000 de copii au fost la meciul României.

Numărul oficial al copiilor care au asistat la România - Andorra 

FRF a anunţat că s-au procesat pentru jocul cu Andorra 23.767 de bilete pentru copii sub 14 ani şi însoţitori. Au aplicat pentru bilete şi au fost validate 458 de şcoli, 186 de cluburi sau asociaţii sportive şi 46 de grădiniţe, fundaţii sau alte instituţii cu activitate juvenilă.

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria victimelor atacurilor din Israel şi Gaza.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: naţionala românieielveţiaandorraandrei vochin 

viewscnt
Articole similare