Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Zlatan Ibrahimovic a fost surprins la antrenamentele altei echipe. Suedezul este în ultimele luni de contract cu Milan

FOTO | Zlatan Ibrahimovic a fost surprins la antrenamentele altei echipe. Suedezul este în ultimele luni de contract cu Milan

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a semnat în ianuarie pentru restul sezonului cu AC Milan, iar contractul său este aproape de final. Joi, suedezul a fost surprins la antrenamentele altei echipe.

Plecat din Italia din cauza pandemiei de coronavirus, Ibrahimovic este acasă, în Suedia. Experimentatul atacant nu a putut sta departe de terenul de joc, chiar dacă competiţiile sunt suspendate. 

Joi el a participat la antrenamentul lui Hammarby, echipă la care este coproprietar. Crescut la Malmo, Zlatan i-a înfuriat pe fanii echipei care l-a promovat în fotbalul profesionist atunci când a decis să investească la Hammarby, în urmă cu câteva luni. 

Zlatan Ibrahimovic este la finalul contractului cu AC Milan

Ibrahimovic are o clauză în contractul cu AC Milan potrivit căreia dacă echipa se califică în UEFA Champions League, înţelegerea se prelungeşte automat pentru încă un an. Totuşi, înainte de suspendarea Serie A, Milan era departe de locurile de Champions League. 

Cum mai are doar câteva luni de contract, Ibrahimovic se gândeşte chiar să se retragă din fotbal. 

Afla mai multe despre: ibrahimovichammarby 

viewscnt
Articole similare