Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotografie pentru istorie! Steliştii şi dinamoviştii au uitat de rivalitate şi s-au pozat împreună. Comunicatul emis de ultraşi | FOTO

Fotografie pentru istorie! Steliştii şi dinamoviştii au uitat de rivalitate şi s-au pozat împreună. Comunicatul emis de ultraşi | FOTOgalerie foto

Steaua

Comentarii

Ultraşii stelişti şi dinamovişti s-au fotografiat, în această seară în Piaţa Constituţiei, chiar în faţa Palatului Parlamentului. Cele două tabere inamice au uitat de rivalitate şi s-au strâns laolaltă pentru a transmite un mesaj ce se anunţă a fi de impact.

Mebrii Sud Steaua şi Sud Dinamo au luat iniţiativa, după ce lumea ultra din România a fost zdruncinată serios în ultima perioadă, nu doar prin arestarea lui ”Bocciu”, liderul Peluzei Nord Rapid, dar şi din cauza sancţiunilor drastice aplicate de jandarmerie pe stadioane.

Steliştii şi dinamoviştii au uitat de scandalul de pe Arcul de Triumf şi s-au pozat împreună!

La doar o lună după incidentele de pe Arcul de Triumf, când steliştii şi dinamoviştii s-au bătut pe gazon înaintea partidei dintre Dinamo şi UTA, ultraşii facţiunilor Sud Steaua şi Sud Dinamo au vrut să dea un exemplu de solidaritate faţă de toţi ultraşii din România.

”În vremuri de restrişte facem front comun!

Dincolo de orice rivalitate în peluze sau pe străzi, în faţa abuzurilor suntem ţinte comune. Da, suntem rivali, dar când vine vorba despre idealuri, putem să stăm umăr lângă umăr.

Ultima oară a fost acum ani buni, când am lăsat deoparte orice diferenţe şi am mers să deszăpezim oamenii blocaţi în casele lor de prin ţară şi să-i ajutăm cu atât cât aveam şi noi.

Înapoi în prezent, putem „să mulţumim” jandarmeriei pentru ocazia de a strânge rândurile.

Coregrafii interzise pe motive incerte, mesaje oprite din considerente necomunicate, abuzuri în vieţile şi în casele noastre dis-de-dimineaţă, judecăţi preferenţiale, piedici din partea statului - toate sunt la ordinea zilei.

Suntem tare curioşi, admitem, dacă aceia care conduc structurile statului le îndeamnă să acţioneze la fel de prompt, dedicat şi agresiv împotriva structurilor de crimă organizată, care „sugrumă” România. De la noi se vede că nu. De la ei se văd, probabil, doar interesele, banii şi dublul standard.

​Deşi e 2024 acum, prea multe ne amintesc de vremurile de dinainte de​ ​'89. Rămâne, însă, valabil: NU RENUNŢĂM!”, a scris Peluza Sud Steaua pe contul oficial de Facebook.

(sursă foto: Peluza Sud Steaua)

Afla mai multe despre: steauadinamoliga 2 

viewscnt
Articole similare